Fumet de poisson

Fumet de poisson

Fumet de poisson

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 1/2 liter water
2 dl azijn
3 kruidnagels
5 ontpitte schijfjes citroen
20 gekneusde witte peperkorrels
1/2 liter witte wijn
2 laurierbladen
1 kg visafval
1 wortel in schijfjes
1 ui in schijven

Bereiden

Doe alle ingrediënten samen in een pan, breng het aan de
kook en laat 30 minuten trekken.
Schuim af en toe af en passeer de bouillon door een
neteldoekse lap.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Theo Ernst (06-07-2011 22:25):
Dit is een recept..... maar als je dit vissoep wil noemen, komt er meer voor kijken, want "Fumet de Poisson " = geen bouillon !

Laat je reactie achter




Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes